Kezdőlap 9 Személyes 9 Megtanulom használni a Zend Framework 2

Megtanulom használni a Zend Framework 2

Személyes

Az elmúlt napokban kaptam visszajelzést az egyik potenciális munkáltatómtól egy próbamunkával kapcsolatban. PHP és MySql segítségével kell megoldani egy egyszerűbb adatbázis kezelést. Plusz pontot ér, ha valaki ezt Zend Framework 2 keretrendszer segítségével oldja meg.

Több éve fejlesztek már PHP-ban, de már a sokadik projektet buktam el azért, mert nem tudtam használni a Zend Framework 2 keretrendszerét. Ez most a sokadik kísérletem arra, hogy megtanulja a Zend Framework 2-t használni. A mostani elhatározásom azért is komolyabb, mint eddig bármikor volt, mert most már ezt a tervemet „papírra” is vettem. Nem csak a próbamunka miatt vágok bele, hanem azért is, hogy a céges megrendeléseket könnyebben tudjam teljesíteni és legyen egy profi megoldás a WordPress mellett a kezemben.

Szerkesztve 2015.05.22: pozitívan álltam hozzá 2013 végén a PHP keretrendszereivel való ismerkedésnek, de a sors úgy hozta, hogy inkább a WordPressre fektettem az időmet. Jól döntöttem!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest