Kezdőlap 9 WordPress weboldal 9 WordPress weboldal 5 munkanap alatt

WordPress weboldal 5 munkanap alatt

WordPress weboldal

WordPress honlap 5 munkanap alatt olvasható a címben. Pontosan mit is takar ez a lehetőség? Miért van akkor hangsúly a WordPress szón? Miért pont 5 munkanap alatt? Ezekre a kérdésekre nem most adunk választ. Most csak annyit árulunk el, hogy mit tartalmaz egy ilyen csomag!

 1. 8-10 állandó tartalmú oldal: ilyen oldalak lehetnek a bemutatkozó, a termék vagy szolgáltatás bemutató, kapcsolat oldal
 2. Hírfolyam kategorizálva: a főoldalon is megjelenő friss híreket kategorizálva, korlátlanul készíthetjük el az admin felület segítségével. A WordPress weboldalunk elrendezésétől függően jeleníthetjük meg az egyes kategóriákat.
 3. Kapcsolat oldal és/vagy üzenetküldés az adminoknak: ez a WordPress bővítmény lehetővé teszi, hogy az egyes aloldalakba üzentküldő formot helyezhetünk el. Innen a válaszott e-mail címre küldhetnek üzenetet a potenciális vásárlók. PL. Kapcsolat – kapcsolat@domain-nevem.hu, Számlázás – szamlazas@domain-nevem.hu
 4. Keresőoptimalizálás, SEO (alapcsomag): ALL IN SEO bővítmény telepítése és használatának bemutatása.
 5. Egyedi galéria: a képek feltöltése a bővítményen keresztül történik. Ezek után az FTP-n található galériákat könnyedén és gyorsan meglehet osztani egy-egy bejegyzésben vagy oldalon.
 6. Admin felület: egyszerűen kezelhető és gyorsan megtanulható admin felület segítségével kezelhető minden tartalom.
 7. Egy választott design arculathoz igazítása: a kiválasztott ingyenes WordPress sablon átalakítása céges arculati kézikönyvnek megfelelően.
 8. Egyedi email címek biztosítása: az egyes feladatok szétválasztásához érdemes több email címet használni. PL. info@domain-nevem.hu, kapcsolat@domain-nevem.hu, szamlazas@domain-nevem.hu, support@domain-nevem.hu stb.
 9. Google Analitycs statisztika: a látogatottság nyomonkövetése a WordPress weboldal növekedése szempontjából elengedhetetlen. Honnan? Milyen kulcsszóra? Mennyi ideig? Ezekre a kérdésekre a statisztika választ ad.
 10. RSS feed: az emberek többsége használ valamilyen hírolvasó alkalmazást. Ezek jelentősége abban rejlik, hogy nem kell folyamatosan a weboldalra látogatni. Elég csak feliratkozni és mindig azonnal értesülnek az új tartalmakról.
 11. Tárhely és domain csomag: tárhely 1 évre és 1 szabadon választott .hu domain név 2 évre

Rendeld meg saját WordPress weboldaladat!

Kattints most, nehogy lemaradj! https://wordpressweboldal.hu
Címkék: honlap | weboldal | WordPress

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Van már HelloPack-od? [Affiliate marketing]

Hírlevél feliratkozás

FRISS TARTALMAK, AJÁNLATOK, ÚJDONSÁGOK

 1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
 2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
 3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések