OKTATÁS: egyéni képzés, online és offline tanfolyamok, előadások, élő közvetítések

Kinek ajánljuk fel lehetőségként az oktatási szolgáltatásunkat?

 1. Már rendelkezel céggel/vállalkozással és saját magad szeretnéd menedzselni a marketing folyamatokat: megmutatjuk neked, hogy mi hogyan csináljuk
 2. Marketinggel foglalkozok, DE nem tudod, hogy mire szakosodj vagy mit érdemes tanulnod: átbeszéljük a lehetőségeid és a számodra megfelelő úton elindítunk
 3. Szeretnéd, HA a marketingesed, ügynökséged nem tudna megvezetni: bevezetünk a marketing alapjaiba és megmutatjuk, hogy marketinges tudás nélkül józan paraszti ésszel ki lehet szúrni a stikliket
 4. Érdekel a marketing, DE annyi guruval találkoztál már, hogy nem tudod merre indulj… NA akkor itt egy újabb ;) Mi nem kényszerítünk rád semmit, nem fogjuk megmondani hogyan és mit csinálj. Fogjuk a kezed, válaszolunk a kérdéseidre, megmutatjuk, hogy mi hogyan csináljuk = ENNYI. A végén neked kell minden döntést meghoznod, mi CSAK abban tudunk támogatni, hogy ez a legjobb legyen.

Kinek nem ajánljuk fel lehetőségként az oktatási szolgáltatásunkat?

 1. Nem hiszel a marketing erejébe: úgy gondold, hogy ez csak egy szépen becsomagolt lószar
 2. Nincs időd tanulni és begyakorolni a mutatott technikákat: ha arra nincs időd, amivel növelhetnéd a céged bevételeit, akkor senki sem tud neked segíteni
 3. Tudod, hogy hogyan lehetnél jobb, nem szeretnél fizetni több, mint 10 év tapasztalatiért: nagyon sok ingyenes anyag van az interneten, amelyből saját magad is megtanulhatod a marketing alapjait
 4. Ki tudod fizetni az oktatást, DE nem akarod megfogadni, mert te jobban tudod: ha jobban tudod, akkor biztos jobb eredményeket is el tudsz érni egyedül
 5. Nem mersz döntéseket hozni: mástól várod, hogy éles helyzetben lépjen, helyetted is 

Oktatás fajták

SZEMÉLYES KÉPZÉS

Sokan esküsznek arra, hogy a tanulás legjobb módja, ha személyesen tudásátadás történik. Mi is úgy gondoljuk, hogy ez egy jó módja a tanulásnak, viszont minden ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy legyen nyitott, mert ez csak egy módszer a piacon.

Ha szeretnéd, hogy személyesen adjuk át a tudásunkat neked, akkor kérd ajánlatunkat és írd meg, hogy milyen területen szeretnél fejlődni. Akkor javasoljuk, ha kisebb csoport oktatására kérnek minket fel.

Extra költséget jelent: a helyszín, a kiszállás és az utazás.

SZEMÉLYES ONLINE OKTATÁS

Rugalmasabb megoldás, mint a helyszíni oktatás, mert:

 1. Helyszín független
 2. Nincs extra kiszállási díj
 3. Egyszerűbb időpontot egyeztetni
 4. CSAK 2 okos eszközre (telefon, tablet, PC, laptop) van szükség, amelyek (web)kamerával vannak ellátva, illetve egy olyan szoftverre, amelyik képes megosztani a képernyőt (Google Meet, Zoom stb. )

Egyéni képzéseinkhez ajánljuk, DE csoportos oktatásra is van lehetőség.

ONLINE KURZUS

Folyamatosan bővülő oktatási palettánk révén egyszeri beiratkozási díj ellenében korlátlan ideig használható tudásanyagot adunk.

Előnyei:

 1. Modul rendszerű – szabadon választható kurzusok
 2. Csomagajánlat – több kisebb kurzusból felépülő szolgáltatás, kedvezményes áron 
 3. Korlátlan ideig használható* – nem muszáj azonnal elvégezni
 4. Egyszeri díjas – fizeted és használod
 5. Folyamatos frissítés – rendszersen aktualizáljuk a leckéket

Előadás, workshop

Több felkérést is kaptunk már előadásra, workshop megtartására, így ha van olyan téma, amelyben releváns tudással rendelkezünk, akkor nyugodtan kérj ajánlatot (mivel ez számunkra is értékes, így gyakran ingyen is vállaljuk a fellépést).

Online közvetítés

Szívesen  veszünk részt online közvetítésekben is, akár interjúztatóként vagy interjú alanyként is. Kérj ajánlatot még ma. (mivel ez számunkra is értékes , így gyakran ingyen is vállaljuk a fellépést).

Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik szolgáltatásunk való neked,
akkor kérj visszahívást a következő form kitöltésével!

Miért szeretünk oktatni?

Amikor marketing stratégiát tervezünk és a megvalósítás is a mi feladatunk, akkor már túl vagyunk sok megbeszélésésen. Ezek során megtaláltuk a közös hangot, kialakult a bizalom is. Ez azért lehetséges, mert már ebben a folyamatban oktatjuk az ügyfeleinket, megtanítjuk a közös definíciókat, lefektetjük az alapok, így kevesebb a későbbiekben a félreértési lehetőség és gördüléknyebb a munka is.

Beszéljünk egy nyelvet

Fontos számunkra, hogy kvalifikált ügyfelekkel dolgozzunk együtt, azaz

 • értsék a marketing alapjait,
 • ne féljenekkérdezni,
 • ne érezzék úgy, hogy a marketing valami woodoo szertartáshoz hasonlít.

Legyenek tisztában azzal, hogy mit miért csinálunk, így olyan együttműködések részesei lehetünk, ahol az ügyféllel együtt fejlődünk. 

A másik ok, amiért oktatunk: mert szeretünk oktatni. Mi nem olyanok vagyunk, mint a tesitanár, aki sose tudta lefutni az 5 kört szintidőre, DE a diákoktól elvárja. Nem azért oktatunk, mert nem értünk hozzá. Azért oktatunk, hogy minél többen értsenek hozzá.

Összefoglalva: azért oktatunk, hogy az ügyfeleink számára érthető legyen, hogy mit miért csinálunk, illetve szeretnénk átadni a tudásunk. 

Szakmai, személyes, közösségi, videó blog …

Ajánlatkérés

Pin It on Pinterest