Kezdőlap 9 WordPress weboldal 9 5 ok, hogy WordPress-t használj MLM blogodhoz

5 ok, hogy WordPress-t használj MLM blogodhoz

WordPress weboldal

A WordPress egy publikációs platform, amely az igényes megjelenést, az elfogadott webes szabványokat és a könnyű használhatóságot tartja szem előtt. Ami pedig sokak számára a legnagyobb előnye, hogy ingyenes és bármilyen célra szabadon felhasználható. A WordPress “motorját” használva egyszerűen, rövid idő alatt építheted fel személyes blogodat vagy akár professzionális üzleti weblapodat is! Maradjunk egyelőre a blognál, pontosabban az MLM hálózatépítők webes naplójánál, ahol a WordPress CMS (Content Management System – Tartalomkezelő rendszer) nagyon nagy segítséget tud nyújtani. De pontosan milyet is? Melyek azok az előnyök, amelyek alkalmassá teszik őt arra, hogy az MLM üzletág képviselői bátran alkalmazzák?

Az 5 részes – 5 ok, hogy WordPress-t használj MLM blogodhoz – cikksorozatomból kiderül! Vágjunk is rögtön bele és nézzük meg mi a legelső a sorban!

1. számú előny:

A Google szereti a WordPress blogokat!

Első olvasatra talán viccesen hangzik, de valóban így van. Ha megfelelően használod a WordPress platform által nyújtott keresőoptimalizálási lehetőségeket, nagyon könnyen kúszhatsz egyre feljebb és feljebb a Google találati listáin.
Gondolj csak bele! Ha belépsz egy MLM hálózatba és tegyük fel, főleg a hálózat nevére optimalizálod oldalad, akkor, ha bárki a Google-ben a hálózatról akar információkat megtudni (és begépeli az üzlet nevét a keresőmezőbe), akkor jó eséllyel Tőled kaphatja meg azokat!
Azt hiszem különsöképpen nem kell megmagyaráznom mekkora előnyt jelent ez más hálózatépítőkkel szemben…

Szerencsére a WordPress megalkotásakor a készítők nagy figyelmet fordítottak a SEO (keresőoptimalizálási) előnyök kiaknázására. Mivel a rendszer fejlesztése jelenleg is folyik, folyamatosan jönnek ki újabb és újabb frissítések (amelyeket egyetlen kattintással fel is telepíthetsz), ezért a változó SEO igényekre is mindig új megoldásokat kínálnak. Továbbá több olyan ingyenesen letölthető bővítmény létezik a WordPress-hez, ami mind-mind a keresőoptimalizálást, azaz a minél jobb Google helyezés elérését segíti elő. Érdemes tehát azokat is alkalmazni!

Folyamatosan törekedned kell arra, hogy mindig friss tartalmakat szolgáltass, legalább hetente egyszer. Ha ezt hosszú távon tudod folytatni és az oldalad (és ezzel együtt annak linkjei) elérnek egy bizonyos életkort, kb. fél – 1 év, akkor komoly eredmények jelentkeznek majd a Google találati listáin a kulcsszavaidat illetően.

Talán tudod, de azért elmondom, hogy a Google indexeli az egyes oldalaidat, azaz információkat gyűjt róluk, amelyeket aztán a linkkel együtt elraktároz egy óriási adatbázisba. A weblapodról begyűjtött információk alapján pedig a különböző  keresésekkor, ha relevánsnak ítéli oldalad, találati eredményként kínálja fel azt.

Azt, hogy a Google mely lapjaidat indexelte már, azaz raktározta el adatbázisába és “dobhatja ki” találati eredményként, az alábbi módon figyelheted meg:

  • Menj a www.google.hu oldalra
  • Írd be a keresőmezőbe, hogy site:blogodneve.hu , ahogy a képen is látható. Fontos, hogy ne tégy szóközt a “:” után!

15  600xmode=web20 site operator 5 ok, hogy WordPress t használj MLM blogodhoz

A keresési eredmények közt pedig láthatod, remélhetőleg egyre gyarapodó indexelt oldalaid.

Remélem nem lövöm le a poént, de a WordPress előnyei közt lesz még szó a keresőoptimalizálásról, ahol konkrét megoldásokat is bemutatok majd, úgyhogy azt hiszem, érdemes lesz továbbra is követni!

Forrás: 5 ok, hogy WordPress-t használj MLM blogodhoz

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest