Kezdőlap 9 Siker(es) tervezés(e) 9 Kommunikáció optimalizálás és tervezése

Kommunikáció optimalizálás és tervezése

Siker(es) tervezés(e)

A következő egyetemi feladatom, amit már szeptemberben el kellett volna kezdenem, de még csak pár hete foglalkozok vele, hamarosan a végső stádiumába ér. Ez nem más, mint a projekt feladatom, ami a cég kommunikációjának optimalizációjának elemzését tűzte ki célul. Sok mindent sikerült megtudnom közben magamról, a cégről és a konkurenciáról. Igen közben megértettem, hogy csak akkor lehetünk a piac része, ha kijelöljük a konkurenciát. Első lépésnek ennyi pont elég is lenne, de tovább kell menni.Miről is szól ez a 30-50 ezres beadandó. Röviden a cég optimizálásáról kommunikációs megközelítésből. Hosszabban már kicsit komplikált a helyzet. Szó esik konkurenciaelemzésről, közösségi médiáról, arculatról, youtube csatornáról, hírlevélről és még sok-sok olyan kommunikációs csatornáról, ahol eddig megjelent a cég vagy meg szeretne jelenni.

A legfontosabb szempont a precíz és mindenre kiterjedő tervezése. Az eddigi bevett szokás nem tartható hosszútávon ezért változni kell, hogy növekedni tudjon a cég. Azzal nem érünk semmit, hogy megélünk belőle és hébe-hóba egy-egy munkát elvégzünk. Tervezni kell a kommunikációt, tervezni kell az eladásokat, tervezni kell a tervezhetetlenre. Brian Tracy Főnix szemináriuma sokat segíthet ebben. A kommunikáció optimalizálásához az időmenedzsment is elengedhetetlen. Ezek kombinációja adhatja meg a megfelelő stratégiát.

A tervezés során szem előtt kell tartani a leendő vásárlók és a saját szokásainkat is, hogy a megfelelő időben a megfelelő tartalom kerüljön ki friss tartalomként. Továbbá meg kell határozni egy olyan terméket és/vagy szolgáltatást, amire olyan kampányt lehet felépíteni, hogy a bevételek fedjék a költségeket és profit is termelődjön.

Ez a bejegyzés teljes mértékben az általános meghatározásra törekszik. Az optimalizáció majd a projektfeladat leadása után folytatásos sorozatban fog megjelenni ezen az oldalon.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

 1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
 2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
 3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

 • Mi van a határidőnapló után?Trello Google Account belépés
  Kategória: Tippek, trükkök
  Miért érdemes a trello.com-ot regisztráció mentesen használni? Mindenki rendelkezik Google fiókkal, ami megkönnyíti a dolgunkat és helyettünk
 • Te tudod mi a PPC marketing?Te tudod mi a PPC marketing?
  Kategória: Hirdetések
  Valószínűleg már Te is hallottál róla – csak nem ezen a néven. De az szinte biztos, hogy találkoztál PPC marketingstratégiát alkalmazó linkkel. A PPC
 • Mikor posztoljak? - közösségi médiaMikor posztoljak a közösségi média felületeimen?
  Kategória: Közösségi média
  Ha a marketingben minden tervezhető és betartható lenne, akkor a Mikor posztoljak? kérdésre is lenne egy képlet, amit betartva a legoptimálisabb időpontban oszthatjuk meg a friss tartalmainkat. DE nincs általános igazság, még a 42 sem ad választ erre. Mit lehet, akkor tenni? Tesztelni, elemezni és posztolni. A három lépésből az utolsó a legfontosabb, mert ha csak gondolkodik rajta az ember, akkor biztosan nem fog egyről a kettőre lépni.

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest