Kezdőlap 9 Siker(es) tervezés(e) 9 Kommunikáció optimalizálás és tervezése

Kommunikáció optimalizálás és tervezése

Siker(es) tervezés(e)

A következő egyetemi feladatom, amit már szeptemberben el kellett volna kezdenem, de még csak pár hete foglalkozok vele, hamarosan a végső stádiumába ér. Ez nem más, mint a projekt feladatom, ami a cég kommunikációjának optimalizációjának elemzését tűzte ki célul. Sok mindent sikerült megtudnom közben magamról, a cégről és a konkurenciáról. Igen közben megértettem, hogy csak akkor lehetünk a piac része, ha kijelöljük a konkurenciát. Első lépésnek ennyi pont elég is lenne, de tovább kell menni.Miről is szól ez a 30-50 ezres beadandó. Röviden a cég optimizálásáról kommunikációs megközelítésből. Hosszabban már kicsit komplikált a helyzet. Szó esik konkurenciaelemzésről, közösségi médiáról, arculatról, youtube csatornáról, hírlevélről és még sok-sok olyan kommunikációs csatornáról, ahol eddig megjelent a cég vagy meg szeretne jelenni.

A legfontosabb szempont a precíz és mindenre kiterjedő tervezése. Az eddigi bevett szokás nem tartható hosszútávon ezért változni kell, hogy növekedni tudjon a cég. Azzal nem érünk semmit, hogy megélünk belőle és hébe-hóba egy-egy munkát elvégzünk. Tervezni kell a kommunikációt, tervezni kell az eladásokat, tervezni kell a tervezhetetlenre. Brian Tracy Főnix szemináriuma sokat segíthet ebben. A kommunikáció optimalizálásához az időmenedzsment is elengedhetetlen. Ezek kombinációja adhatja meg a megfelelő stratégiát.

A tervezés során szem előtt kell tartani a leendő vásárlók és a saját szokásainkat is, hogy a megfelelő időben a megfelelő tartalom kerüljön ki friss tartalomként. Továbbá meg kell határozni egy olyan terméket és/vagy szolgáltatást, amire olyan kampányt lehet felépíteni, hogy a bevételek fedjék a költségeket és profit is termelődjön.

Ez a bejegyzés teljes mértékben az általános meghatározásra törekszik. Az optimalizáció majd a projektfeladat leadása után folytatásos sorozatban fog megjelenni ezen az oldalon.

Divi WordPress Theme

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest