Kezdőlap 9 WordPress weboldal 9 WordPress weboldal telepítése 5 perc alatt – pontosan 5 perc alatt

WordPress weboldal telepítése 5 perc alatt – pontosan 5 perc alatt

WordPress weboldal

Webfejlesztés, WordPress kurzust tartok idén a KommON BME Kommunikációs Szakkollégium (első kommunikációs szakkollégium Magyarországon) tagságának, ahol magam is tag voltam, jelenleg senior és oktató beosztásban. Az első bevezető óra előtt egy online kérdőívben megkérdeztem, hogy mennyi idő alatt lehet telepíteni egy WordPress weboldalt. Mint tudjuk ez 5 perc, amit az órán is szerettem volna prezentálni, de sajnos nem sikerült, mert a net kapcsolattal volt valami probléma.

Viszont megígértem, hogy prezentálom az 5 perces vagy annál rövidebb telepítést. Az első körben a hagyományos módon telepítettem. Pontosan 5 perc alatt. Természetesen tettem előkészülteteket és volt, amikor sikerült is megakadnom. Összességében úgy érzem, hogy tudtam teljesíteni az ígérteket és 5 perc alatt telepítettem egy WordPress oldalt.

Aki nem hiszi nézze meg a videót!!!

A videóban látható lépések:

 1. WordPress csomag letöltése a wphu.org weboldalról
 2. Csomag kicsomagolása
 3. Csomag ftp-re másolása (ha már több weboldalad van, akkor ezt biztos be lesz állítva, ha ez lesz az első, akkor ezt is érdemes lesz)
 4. A domain név beírása a böngészőbe
 5. A megjelenő WordPress telepítő varázsló utasításait követni kell
 6. A tárhelyhez kapott adatbázishoz felhasználó létrehozása
 7. Adatbázis paraméterek megadása
 8. Alapadatok megadása
 9. Telepítése befejezése
 10. Oldal használat

Pont 10 pont, TOP10 léps WordPress weboldal telepítéséhez. Ugye nem is nehéz? :D

Hamarosan feltöltésre kerül egy még gyorsabb módszer. CPanel segítségével a telepítés kevesebb, mint 2 percet fog igénybe venni. Kíváncsi vagy, hogy sikerül-e? Ha igen, akkor kövesd az oldalunkat és láss csodát. A következő videó: WordPress weboldal telepítése 5 perc alatt.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

 1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
 2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
 3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest