Kezdőlap 9 Marketing 9 Közösségi média 9 Tumblr a microblogok császára

Tumblr a microblogok császára

Közösségi média

2007es indulásakor hatalmas tömegeket csábított át ez az új szolgáltatás. A microblogok családjába tartozik, ott vezető szerepet töltbe. Mivel érdemelte ki ezt a pozíciót?

A bevezetőben feltett kérdésre egyszerű a válasz: friss, üde, egyéni, szerethető és egyszerű, mint a faék. Bárki tudja használni, legyen az öreg, fiatal, nő vagy férfi. Nem kell mást csinálni, mint megjeleníteni a gondolatainkat, érzéseinket, munkáinkat. Az érzéseink legtöbbször nem szövegesen jelennek meg hanem vizuálisan is.

Ez a platform minden igényt kielégít: videót, képet, szöveget, idézetet, hangot és linket is meg lehet osztani a közösséggel.

[singlepic id=13 w=350 h= mode=web20 float=center]

Miért is WEB 2.0?

Azért, mert itt aktív közösség működik, átvehetjük, kedvelhetjük más blogger posztjait, továbbá több kommunikációs csatorna is üzemel.

Céges tumblr fiók indítása

A közösség erejét nem csak, mint magánszemély, hanem mint cég is igénybe lehet venni. Hasznos funkciók tömkelege biztosítja, hogy az ügyfelek elégedettek lehetnek. Egyszerű bemutatkozó oldalon túlmutat pont a közösség ereje miatt. Így célzottan támadhatjuk a célcsoportunkat és napról-napra terjedhetünk szájhagyomány útján. A WEB 2.0 lényege, hogy beszéljenek és az hogy rólunk beszéljenek!!!

Egyedi megjelenés vagy beolvadás a tömegbe

Rengeteg beépített téma közül lehet választani, ingyenesen. Igaz az egyedi design sokkal hatásosabb, de ezekért általában a mélyen pénztárcánkba kell nyúlni.

Merjünk nagyok lenni, készítsünk saját témát!

Akár saját magunk is nekiállhatunk tervezni. Itt is, mint a legtöbb blogszolgáltatónál rendelkezésre áll egy szerkesztő felület, ahol html és css segítségével designolhatjuk az oldalunkat. Nem olyan kifinomult a rendszere, mint egy WordPress motornak vagy a blogspotnak, de így is élvezhető. Az extra dobozok és funkciókhoz már szükségünk van programozási tapasztalatokra, de könnyedén megtanulható alapokkal a fogékonyabbak már akár pár nap alatt is profivá érhetnek.

Miért válasszuk még a tumblr szolgáltatásait?

 • egyszerű
 • egyedi domain név használata
 • web 2.0
 • ingyenes szolgáltatás
 • könnyedén kezelhető
 • felhasználóbarát
 • választható témák
 • könnyedén programozható
 • sokféle megosztási mód

Minta oldalunk: Purple Online Media Kft a tumbl-n

Divi WordPress Theme

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ellenőrzőlista webhelyed sikeres elindításához

https://www.cookieyes.com/welcome/sipocznorbert?ref=sipocznorbert&tap_a=123634-93512c

Hírlevél feliratkozás

 1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
 2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
 3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest