Kezdőlap 9 Marketing 9 Közösségi média 9 Tumblr a microblogok császára

Tumblr a microblogok császára

Közösségi média

2007es indulásakor hatalmas tömegeket csábított át ez az új szolgáltatás. A microblogok családjába tartozik, ott vezető szerepet töltbe. Mivel érdemelte ki ezt a pozíciót?

A bevezetőben feltett kérdésre egyszerű a válasz: friss, üde, egyéni, szerethető és egyszerű, mint a faék. Bárki tudja használni, legyen az öreg, fiatal, nő vagy férfi. Nem kell mást csinálni, mint megjeleníteni a gondolatainkat, érzéseinket, munkáinkat. Az érzéseink legtöbbször nem szövegesen jelennek meg hanem vizuálisan is.

Ez a platform minden igényt kielégít: videót, képet, szöveget, idézetet, hangot és linket is meg lehet osztani a közösséggel.

[singlepic id=13 w=350 h= mode=web20 float=center]

Miért is WEB 2.0?

Azért, mert itt aktív közösség működik, átvehetjük, kedvelhetjük más blogger posztjait, továbbá több kommunikációs csatorna is üzemel.

Céges tumblr fiók indítása

A közösség erejét nem csak, mint magánszemély, hanem mint cég is igénybe lehet venni. Hasznos funkciók tömkelege biztosítja, hogy az ügyfelek elégedettek lehetnek. Egyszerű bemutatkozó oldalon túlmutat pont a közösség ereje miatt. Így célzottan támadhatjuk a célcsoportunkat és napról-napra terjedhetünk szájhagyomány útján. A WEB 2.0 lényege, hogy beszéljenek és az hogy rólunk beszéljenek!!!

Egyedi megjelenés vagy beolvadás a tömegbe

Rengeteg beépített téma közül lehet választani, ingyenesen. Igaz az egyedi design sokkal hatásosabb, de ezekért általában a mélyen pénztárcánkba kell nyúlni.

Merjünk nagyok lenni, készítsünk saját témát!

Akár saját magunk is nekiállhatunk tervezni. Itt is, mint a legtöbb blogszolgáltatónál rendelkezésre áll egy szerkesztő felület, ahol html és css segítségével designolhatjuk az oldalunkat. Nem olyan kifinomult a rendszere, mint egy WordPress motornak vagy a blogspotnak, de így is élvezhető. Az extra dobozok és funkciókhoz már szükségünk van programozási tapasztalatokra, de könnyedén megtanulható alapokkal a fogékonyabbak már akár pár nap alatt is profivá érhetnek.

Miért válasszuk még a tumblr szolgáltatásait?

 • egyszerű
 • egyedi domain név használata
 • web 2.0
 • ingyenes szolgáltatás
 • könnyedén kezelhető
 • felhasználóbarát
 • választható témák
 • könnyedén programozható
 • sokféle megosztási mód

Minta oldalunk: Purple Online Media Kft a tumbl-n

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

 1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
 2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
 3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest