Kezdőlap 9 WordPress weboldal 9 Mit gondolsz, miért nem elég egy csinos üzlet ahhoz, hogy megvegyék a terméked 2013-ban?

Mit gondolsz, miért nem elég egy csinos üzlet ahhoz, hogy megvegyék a terméked 2013-ban?

WordPress weboldal

A címben olvasható kérdésre fogom keresni a választ. Miért fontos kérdés ez? Miért kell online is megjelenni? Hogyan lehet egy céget, vállalkozást, üzletet sikeressé tenni? Pár rövid bekezdésben erről szeretnék beszélni.A mai világban a potenciális vásárlókat nehéz az üzletbe vonzani. Itt elsősorban a kis vállalkozásokra gondolok, mivel egy-egy multi mögött hatalmas marketing gépezet működik, amire pont annyit költenek, hogy megtérüljön. Míg a kisebb vállalkozások esetében csak a cégér az, amit az emberek látnak. Melyik üzletet fogják az emberek 2013-ban (2013-tól) választani, azt amit megtalálnak a Google találati listáin, látják a Facebook hirdetésekben és van hírlevelük.

A cégér miért nem elegendő?

Azért meg csak az üzlet előtt elhaladók láthatják, ha a fejüket a megfelelő helyre fordítják. Míg egy online hirdetési forma esetén az embereket már előre szűrjük és pontosan az orruk alá dörgöljük a portékánkat. Viccesen hangzik, de egy 20-30 ezer forintos cégér, helyett egy 20-30 ezer forintos Facebook vagy Google AdWords hirdetés sokkal hatékonyabb. De ne menjünk bele ennyire a marketingbe, mert egy szimpla bemutatkozó weboldal, minimális tartalom frissítéssel alig ennek az árnak a többszöröse.

Mit tud egy WordPress weboldal?

Egy WordPress honlap alapvetően egy keretet biztosít megjelenésre az online világban. Nem kell hozzá más, mint egy saját domain – ami kb 2-3000 Ft + ÁFA / 2 év – egy tárhely – PHP, MYSQL biztosításával évi 4-6 ezer Ft + áfa – és egy szimpla WordPress telepítés. Ezek után az admin felületen fel lehet vinni a statikus oldalakat, a kategóriákat, a kategóriákba a bejegyzéseket, a bejegyzésekhez címkéket és vezérképet is megadhatunk, valamint a látogatók hozzá is szólhatnak. Az alap WordPress bővíthető pluginekkel. A bővítmények sokaságának köszönhetően:  lehet webshopunk, szavazásunk, egyedi galériánk, spam szűrőnk, naptárunk és sok minden, ami megkönnyítheti a vásárlóinkkal való kommunikációt.

Mit kell tudni a WordPress honlap üzemeltetéséről?

A megfelelő WordPress téma kiválaszta után, telepíteni kell a bővítményeket – ezt érdemes profira bízni, mert rengeteg alternatív megoldás ismert, de nem minden plugin kompatibilis egymással. Ha a szakembertől megkaptuk a kész terméket, akkor kezdődhet is a tartalom feltöltése. Többnyire az egyes vállalkozások biztosítanak oktatóanyagokat vagy kézikönyveket a használathoz, de a legrosszabb esetben személyesen vagy valamilyen online módszerrel megmutatják a használatot. Nem kell itt arra gondolni, hogy hatalmas informatikus tudásra van szükség. Aki már használta Microsoft Office alkalmazásait, azok ismerős felülettel fognak találkozni.

WordPress weboldal 5 munkanap alatt!

Kattints most, nehogy lemaradj! https://wordpressweboldal.hu

Divi WordPress Theme

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ellenőrzőlista webhelyed sikeres elindításához

https://www.cookieyes.com/welcome/sipocznorbert?ref=sipocznorbert&tap_a=123634-93512c

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest