Kezdőlap 9 WordPress weboldal 9 Mit gondolsz, miért nem elég egy csinos üzlet ahhoz, hogy megvegyék a terméked 2013-ban?

Mit gondolsz, miért nem elég egy csinos üzlet ahhoz, hogy megvegyék a terméked 2013-ban?

WordPress weboldal

A címben olvasható kérdésre fogom keresni a választ. Miért fontos kérdés ez? Miért kell online is megjelenni? Hogyan lehet egy céget, vállalkozást, üzletet sikeressé tenni? Pár rövid bekezdésben erről szeretnék beszélni.A mai világban a potenciális vásárlókat nehéz az üzletbe vonzani. Itt elsősorban a kis vállalkozásokra gondolok, mivel egy-egy multi mögött hatalmas marketing gépezet működik, amire pont annyit költenek, hogy megtérüljön. Míg a kisebb vállalkozások esetében csak a cégér az, amit az emberek látnak. Melyik üzletet fogják az emberek 2013-ban (2013-tól) választani, azt amit megtalálnak a Google találati listáin, látják a Facebook hirdetésekben és van hírlevelük.

A cégér miért nem elegendő?

Azért meg csak az üzlet előtt elhaladók láthatják, ha a fejüket a megfelelő helyre fordítják. Míg egy online hirdetési forma esetén az embereket már előre szűrjük és pontosan az orruk alá dörgöljük a portékánkat. Viccesen hangzik, de egy 20-30 ezer forintos cégér, helyett egy 20-30 ezer forintos Facebook vagy Google AdWords hirdetés sokkal hatékonyabb. De ne menjünk bele ennyire a marketingbe, mert egy szimpla bemutatkozó weboldal, minimális tartalom frissítéssel alig ennek az árnak a többszöröse.

Mit tud egy WordPress weboldal?

Egy WordPress honlap alapvetően egy keretet biztosít megjelenésre az online világban. Nem kell hozzá más, mint egy saját domain – ami kb 2-3000 Ft + ÁFA / 2 év – egy tárhely – PHP, MYSQL biztosításával évi 4-6 ezer Ft + áfa – és egy szimpla WordPress telepítés. Ezek után az admin felületen fel lehet vinni a statikus oldalakat, a kategóriákat, a kategóriákba a bejegyzéseket, a bejegyzésekhez címkéket és vezérképet is megadhatunk, valamint a látogatók hozzá is szólhatnak. Az alap WordPress bővíthető pluginekkel. A bővítmények sokaságának köszönhetően:  lehet webshopunk, szavazásunk, egyedi galériánk, spam szűrőnk, naptárunk és sok minden, ami megkönnyítheti a vásárlóinkkal való kommunikációt.

Mit kell tudni a WordPress honlap üzemeltetéséről?

A megfelelő WordPress téma kiválaszta után, telepíteni kell a bővítményeket – ezt érdemes profira bízni, mert rengeteg alternatív megoldás ismert, de nem minden plugin kompatibilis egymással. Ha a szakembertől megkaptuk a kész terméket, akkor kezdődhet is a tartalom feltöltése. Többnyire az egyes vállalkozások biztosítanak oktatóanyagokat vagy kézikönyveket a használathoz, de a legrosszabb esetben személyesen vagy valamilyen online módszerrel megmutatják a használatot. Nem kell itt arra gondolni, hogy hatalmas informatikus tudásra van szükség. Aki már használta Microsoft Office alkalmazásait, azok ismerős felülettel fognak találkozni.

WordPress weboldal 5 munkanap alatt!

Kattints most, nehogy lemaradj! https://wordpressweboldal.hu

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest