Mit gondolsz, miért nem elég egy csinos üzlet ahhoz, hogy megvegyék a terméked 2013-ban?

WordPress weboldal

A címben olvasható kérdésre fogom keresni a választ. Miért fontos kérdés ez? Miért kell online is megjelenni? Hogyan lehet egy céget, vállalkozást, üzletet sikeressé tenni? Pár rövid bekezdésben erről szeretnék beszélni.A mai világban a potenciális vásárlókat nehéz az üzletbe vonzani. Itt elsősorban a kis vállalkozásokra gondolok, mivel egy-egy multi mögött hatalmas marketing gépezet működik, amire pont annyit költenek, hogy megtérüljön. Míg a kisebb vállalkozások esetében csak a cégér az, amit az emberek látnak. Melyik üzletet fogják az emberek 2013-ban (2013-tól) választani, azt amit megtalálnak a Google találati listáin, látják a Facebook hirdetésekben és van hírlevelük.

A cégér miért nem elegendő?

Azért meg csak az üzlet előtt elhaladók láthatják, ha a fejüket a megfelelő helyre fordítják. Míg egy online hirdetési forma esetén az embereket már előre szűrjük és pontosan az orruk alá dörgöljük a portékánkat. Viccesen hangzik, de egy 20-30 ezer forintos cégér, helyett egy 20-30 ezer forintos Facebook vagy Google AdWords hirdetés sokkal hatékonyabb. De ne menjünk bele ennyire a marketingbe, mert egy szimpla bemutatkozó weboldal, minimális tartalom frissítéssel alig ennek az árnak a többszöröse.

Mit tud egy WordPress weboldal?

Egy WordPress honlap alapvetően egy keretet biztosít megjelenésre az online világban. Nem kell hozzá más, mint egy saját domain – ami kb 2-3000 Ft + ÁFA / 2 év – egy tárhely – PHP, MYSQL biztosításával évi 4-6 ezer Ft + áfa – és egy szimpla WordPress telepítés. Ezek után az admin felületen fel lehet vinni a statikus oldalakat, a kategóriákat, a kategóriákba a bejegyzéseket, a bejegyzésekhez címkéket és vezérképet is megadhatunk, valamint a látogatók hozzá is szólhatnak. Az alap WordPress bővíthető pluginekkel. A bővítmények sokaságának köszönhetően:  lehet webshopunk, szavazásunk, egyedi galériánk, spam szűrőnk, naptárunk és sok minden, ami megkönnyítheti a vásárlóinkkal való kommunikációt.

Mit kell tudni a WordPress honlap üzemeltetéséről?

A megfelelő WordPress téma kiválaszta után, telepíteni kell a bővítményeket – ezt érdemes profira bízni, mert rengeteg alternatív megoldás ismert, de nem minden plugin kompatibilis egymással. Ha a szakembertől megkaptuk a kész terméket, akkor kezdődhet is a tartalom feltöltése. Többnyire az egyes vállalkozások biztosítanak oktatóanyagokat vagy kézikönyveket a használathoz, de a legrosszabb esetben személyesen vagy valamilyen online módszerrel megmutatják a használatot. Nem kell itt arra gondolni, hogy hatalmas informatikus tudásra van szükség. Aki már használta Microsoft Office alkalmazásait, azok ismerős felülettel fognak találkozni.

WordPress weboldal 5 munkanap alatt!

Kattints most, nehogy lemaradj! https://wordpressweboldal.hu

0 Comments

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hírlevél feliratkozás

FRISS TARTALMAK, AJÁNLATOK, ÚJDONSÁGOK

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések