Kezdőlap 9 Siker(es) tervezés(e) 9 Hogyan váljunk sikeressé?

Hogyan váljunk sikeressé?

Siker(es) tervezés(e)

A sikeres ember jellemzői: kitartó, magabiztos, pozitív gondolkodású, elhivatott, önképző, keményen dolgozó, céltudatos, pontos, előre tervező, megbízható.  A sort még hosszan folytathatnám, de inkább nem teszem.

Mi a siker pontos definíciója? Kit tartunk sikeresnek?

A siker mindenki számára mást jelent, ami nem baj, de mindenképpen elgondolkoztató. Valakinek már az siker, hogy el tudja magát tartani és képes a lehetőségeihez mérten élni, éldegélni. Más azt tartja sikernek, ha a munkahelyén megbecsülik, jó pozícióban biztos hátteret tud magának teremteni. Valaki akkor érzi magát sikeresnek, ha minden idejét a családjával tudja tölteni annak ellenére, hogy  az anyagi dolgok háttérbe szorulnak.

[singlepic id=18 w=350 h= mode=web20 float=center]

Én szerintem a siker a következőképpen néz ki: mindenre van időm és úgy töltöm el azt ahogy én szeretném, az anyagi helyzetem nem gátol meg semmiben. A munka és a szabadidő nem létező fogalmak, mert a munka és a pihenés egy és ugyanaz, mivel a munkám a hobbim.

A siker nem merül ki abban, hogy megteremtjük a biztos anyagi hátteret és olyan munkánk van, ami nem kötött időben, tehát nem kell napi 8 órában foglalkozunk vele. Az ember közösségi lény, így szüksége van társra, társaságra. A tökéletes siker, ha az üzleti és a magánélet is kiegyensúlyozott.

Hogyan legyünk sikeresek?

Szeretném megmutatni, hogy sikeresnek lenni nem nehéz. Nem állítom azt, hogy könnyű, de a tudatosan felépített életvitel lerövidíti a sikerhez vezető utat. Rengeteg munka és tanulás szükséges ahhoz, hogy kilépjünk a megszokott életünk és képesek legyünk változni. Sokan nem bíznak magukban és így nem tudnak változni. Tervezzünk és valósítsuk meg álmainkat. Fontos szempontok: egészség – sport, alvás és étkezés; bevételek – munka = hobbi; idő = munka = hobbi = ott és akkor, amikor én szeretném.

Divi WordPress Theme

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest