Kezdőlap 9 Siker(es) tervezés(e) 9 Hogyan váljunk sikeressé?

Hogyan váljunk sikeressé?

Siker(es) tervezés(e)

A sikeres ember jellemzői: kitartó, magabiztos, pozitív gondolkodású, elhivatott, önképző, keményen dolgozó, céltudatos, pontos, előre tervező, megbízható.  A sort még hosszan folytathatnám, de inkább nem teszem.

Mi a siker pontos definíciója? Kit tartunk sikeresnek?

A siker mindenki számára mást jelent, ami nem baj, de mindenképpen elgondolkoztató. Valakinek már az siker, hogy el tudja magát tartani és képes a lehetőségeihez mérten élni, éldegélni. Más azt tartja sikernek, ha a munkahelyén megbecsülik, jó pozícióban biztos hátteret tud magának teremteni. Valaki akkor érzi magát sikeresnek, ha minden idejét a családjával tudja tölteni annak ellenére, hogy  az anyagi dolgok háttérbe szorulnak.

[singlepic id=18 w=350 h= mode=web20 float=center]

Én szerintem a siker a következőképpen néz ki: mindenre van időm és úgy töltöm el azt ahogy én szeretném, az anyagi helyzetem nem gátol meg semmiben. A munka és a szabadidő nem létező fogalmak, mert a munka és a pihenés egy és ugyanaz, mivel a munkám a hobbim.

A siker nem merül ki abban, hogy megteremtjük a biztos anyagi hátteret és olyan munkánk van, ami nem kötött időben, tehát nem kell napi 8 órában foglalkozunk vele. Az ember közösségi lény, így szüksége van társra, társaságra. A tökéletes siker, ha az üzleti és a magánélet is kiegyensúlyozott.

Hogyan legyünk sikeresek?

Szeretném megmutatni, hogy sikeresnek lenni nem nehéz. Nem állítom azt, hogy könnyű, de a tudatosan felépített életvitel lerövidíti a sikerhez vezető utat. Rengeteg munka és tanulás szükséges ahhoz, hogy kilépjünk a megszokott életünk és képesek legyünk változni. Sokan nem bíznak magukban és így nem tudnak változni. Tervezzünk és valósítsuk meg álmainkat. Fontos szempontok: egészség – sport, alvás és étkezés; bevételek – munka = hobbi; idő = munka = hobbi = ott és akkor, amikor én szeretném.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest