Kezdőlap 9 Siker(es) tervezés(e) 9 Hogyan fejleszd magad online, ingyen?

Hogyan fejleszd magad online, ingyen?

Siker(es) tervezés(e)

Azok az emberek, akik sikeresek folyamatosan fejlesztik magukat: megtervezik, beosztják a szabadidejüket, magyarul az erőforrásaikat. Számomra az időm a legfontosabb erőforrás, ezért minden lehetőséget megragadok, hogy a lehető legjobban használjam ki. A másik a pénzem. Azzal is csínján kell bánni.A pénz az önképzésnél azért fontos, mert a legtöbb használható tananyag pénzbe kerül, és nem is kevésbe. Ezért jól meg kell fontolni, hogy mire költ az ember: egy tanfolyamra, egy könyvre, egy konferenciára, egy hanganyagra … a lista szinte végtelen. Hogy szűkíteni tudjuk meg kell határozni, hogy az időnk melyik részét nem használjuk megfelelően.

Én rájöttem, hogy reggel a metrón nem tudok hanganyagokat hallgatni, mert a kattogástól nem hallok semmit, felfogni meg annál is kevesebbet tudok. Sőt mivel nem jegyzetelek, ezért ez a tudás ahogy jön úgy távozik is. Brian Tracey Főnix szemináriumával voltak sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban.

Working outdoors

Az év végi könyvvásárlásaim jó hatással voltak a fejlődésemre. Röpke egy hónap alatt 2 könyvet kiolvastam, amely jóval meghaladja az eddig termést. A metrón állva, a metrón ülve, séta közbe, mozgólépcsőn … Már ki is néztem a következő olvasmányokat.

Légy aktív online, és keresd a lehetőségeket

Ha elfogynának a könyvek, akkor ott vannak a hírleveleim és csali anyagok, valamint a barátok könyvtára, ami szinte kimeríthetetlen tudást jelent. A poszt elején beszéltem pár fizetős megoldásról. Most jöjjön a kedvenc kombinációm: 

  1. iratkozz fel hírlevelekre
  2. kövesd FB-n a véleményvezéreket
  3. nyiss külföldre is – a nyelvtudás fontos (nekem is itt kellene erősödnöm)
  4. olvasd a szakmai portálokat
  5. csatlakozz szakmai közösségekhez és légy szerves része a beszélgetéseknek
  6. NE csak olvass, CSINÁLD is amiről olvasol

Nem kell félni a kudarctól, az önfejlesztés magányos harc, amelyben sokan fognak segíteni, de mások nem fogják megtanulni helyetted.

Kép: 1 2

0 hozzászólás

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest