Kezdőlap 9 Siker(es) tervezés(e) 9 Hogyan fejleszd magad online, ingyen?

Hogyan fejleszd magad online, ingyen?

Siker(es) tervezés(e)

Azok az emberek, akik sikeresek folyamatosan fejlesztik magukat: megtervezik, beosztják a szabadidejüket, magyarul az erőforrásaikat. Számomra az időm a legfontosabb erőforrás, ezért minden lehetőséget megragadok, hogy a lehető legjobban használjam ki. A másik a pénzem. Azzal is csínján kell bánni.A pénz az önképzésnél azért fontos, mert a legtöbb használható tananyag pénzbe kerül, és nem is kevésbe. Ezért jól meg kell fontolni, hogy mire költ az ember: egy tanfolyamra, egy könyvre, egy konferenciára, egy hanganyagra … a lista szinte végtelen. Hogy szűkíteni tudjuk meg kell határozni, hogy az időnk melyik részét nem használjuk megfelelően.

Én rájöttem, hogy reggel a metrón nem tudok hanganyagokat hallgatni, mert a kattogástól nem hallok semmit, felfogni meg annál is kevesebbet tudok. Sőt mivel nem jegyzetelek, ezért ez a tudás ahogy jön úgy távozik is. Brian Tracey Főnix szemináriumával voltak sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban.

Working outdoors

Az év végi könyvvásárlásaim jó hatással voltak a fejlődésemre. Röpke egy hónap alatt 2 könyvet kiolvastam, amely jóval meghaladja az eddig termést. A metrón állva, a metrón ülve, séta közbe, mozgólépcsőn … Már ki is néztem a következő olvasmányokat.

Légy aktív online, és keresd a lehetőségeket

Ha elfogynának a könyvek, akkor ott vannak a hírleveleim és csali anyagok, valamint a barátok könyvtára, ami szinte kimeríthetetlen tudást jelent. A poszt elején beszéltem pár fizetős megoldásról. Most jöjjön a kedvenc kombinációm: 

  1. iratkozz fel hírlevelekre
  2. kövesd FB-n a véleményvezéreket
  3. nyiss külföldre is – a nyelvtudás fontos (nekem is itt kellene erősödnöm)
  4. olvasd a szakmai portálokat
  5. csatlakozz szakmai közösségekhez és légy szerves része a beszélgetéseknek
  6. NE csak olvass, CSINÁLD is amiről olvasol

Nem kell félni a kudarctól, az önfejlesztés magányos harc, amelyben sokan fognak segíteni, de mások nem fogják megtanulni helyetted.

Kép: 1 2

Divi WordPress Theme

0 hozzászólás

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest