Kezdőlap 9 Marketing 9 Közösségi média 9 Facebook a tőzsdére megy és érdekesen számolja a látogatottságát

Facebook a tőzsdére megy és érdekesen számolja a látogatottságát

Közösségi média

Már régóta hangos a sajtó, hogy a Facebook tőzsdére dob “néhány” részvényt. A csomag mérete többször változott, az árat már meg sem lehet határozni, de az biztos, hogy aki rendelkezik részvénnyel biztos nem jár rosszul. A tőzsdére menet előtt sok mindent össze kellett állítani, hogy hiteles és eredményes legyen az. Ilyen a statisztika is az oldal látogatottságáról.

Mindenki tudja, hogy a Facebook hatalmas látogatottsággal bír. DE minden igaz, ami leírtak mielőtt tőzsdére vonulnak? Részben. Ugyanis hatalmas látogatottságukat megtoldották olyan elemekkel is, amik a Facebook beépülő kommentelő rendszere generál más oldalakon vagy a megosztó és like gombok használatát is ide soroltál. Nem szabad kihagyni a Facebookkal összekapcsolt egyéb oldalakat se, ahol állandó kapcsolat ellenére nem történik igazi látogatás.

[singlepic id=62 w=350 h= mode=web20 float=center]

Szerintem ezek már csak részletkérdések. 10 milliárd vagy 11 már nem nagy különbség. Számomra ezek az adatok nem félrevezetőek, igaz bíztak benne, hogy senki sem fog utánanézni. Megtörtént és nem történt dráma, mert így is a hatalmas látogatottsággal bír.

A Facebook szakemberei is elismerték, hogy lehetséges 5%-os eltérés az előbb említett okok miatt, de az ilyen statisztikák mindig magukban hordozzák a hibázás lehetőségét.

Forrás:  Mégsincs 800 millió Facebook látogató?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Van már HelloPack-od? [Affiliate marketing]

Hírlevél feliratkozás

FRISS TARTALMAK, AJÁNLATOK, ÚJDONSÁGOK

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések