Kezdőlap 9 Marketing 9 Közösségi média 9 Facebook a tőzsdére megy és érdekesen számolja a látogatottságát

Facebook a tőzsdére megy és érdekesen számolja a látogatottságát

Közösségi média

Már régóta hangos a sajtó, hogy a Facebook tőzsdére dob „néhány” részvényt. A csomag mérete többször változott, az árat már meg sem lehet határozni, de az biztos, hogy aki rendelkezik részvénnyel biztos nem jár rosszul. A tőzsdére menet előtt sok mindent össze kellett állítani, hogy hiteles és eredményes legyen az. Ilyen a statisztika is az oldal látogatottságáról.

Mindenki tudja, hogy a Facebook hatalmas látogatottsággal bír. DE minden igaz, ami leírtak mielőtt tőzsdére vonulnak? Részben. Ugyanis hatalmas látogatottságukat megtoldották olyan elemekkel is, amik a Facebook beépülő kommentelő rendszere generál más oldalakon vagy a megosztó és like gombok használatát is ide soroltál. Nem szabad kihagyni a Facebookkal összekapcsolt egyéb oldalakat se, ahol állandó kapcsolat ellenére nem történik igazi látogatás.

[singlepic id=62 w=350 h= mode=web20 float=center]

Szerintem ezek már csak részletkérdések. 10 milliárd vagy 11 már nem nagy különbség. Számomra ezek az adatok nem félrevezetőek, igaz bíztak benne, hogy senki sem fog utánanézni. Megtörtént és nem történt dráma, mert így is a hatalmas látogatottsággal bír.

A Facebook szakemberei is elismerték, hogy lehetséges 5%-os eltérés az előbb említett okok miatt, de az ilyen statisztikák mindig magukban hordozzák a hibázás lehetőségét.

Forrás:  Mégsincs 800 millió Facebook látogató?

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest