Kezdőlap 9 Marketing 9 Közösségi média 9 Újdonság! Google+ céges oldal

Újdonság! Google+ céges oldal

Közösségi média

A Google is elkészítette a saját funkcióját, amivel a Facebook hasonló szolgáltatását szeretné másolni. Eddigi tapasztalataim szerint szegényes és túl egyszerű felület egy céges bemutatkozáshoz. Első gondolatom az volt, hogy miért is kezdjek bele saját Google + céges oldal létrehozásába. Miért is érdemes belekezdeni?

A Google találati listájában jóval egyszerűbb egy ilyen oldallal jó pozíciókat elérni, nincs ez másképp youtube.com esetében sem. Az oda feltöltött videóink a találati lista elejére kerülnek. A kép és hanganyag segítségével sokkal könnyebb átadni információkat, ezt a Google is tudja és ezzel egy időben miért ne reklámozná saját videómegosztó alkalmazását?  Ennek a gondolatmenetnek a vége volt az, hogy a Google + nagyon hasznos szolgáltatás lehet kkv-k online marketing kampányához.

[singlepic id=1 w=350 h= mode=web20 float=center]

A másik ok a linképítés volt. Miért ne osszam meg itt az összes olyan linket, ami köthető a céghez? Miért ne használjak ki még egy ingyenes oldalt, ahol a céget tudom promózni?

Elkészült az oldalt és a következő észrevételeim voltak:

  • Miért ilyen egyszerű?
  • Miért ilyen sablonos?
  • Hol lehet egyedivé tenni egy-egy oldalt?
  • Mekkora hasznot hozhat egy minimál design-os, minimál funkciós oldal?

A kérdésekre még keresem a választ, várom a visszajelzéseket.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest