Kezdőlap 9 Marketing 9 Közösségi média 9 Újdonság! Google+ céges oldal

Újdonság! Google+ céges oldal

Közösségi média

A Google is elkészítette a saját funkcióját, amivel a Facebook hasonló szolgáltatását szeretné másolni. Eddigi tapasztalataim szerint szegényes és túl egyszerű felület egy céges bemutatkozáshoz. Első gondolatom az volt, hogy miért is kezdjek bele saját Google + céges oldal létrehozásába. Miért is érdemes belekezdeni?

A Google találati listájában jóval egyszerűbb egy ilyen oldallal jó pozíciókat elérni, nincs ez másképp youtube.com esetében sem. Az oda feltöltött videóink a találati lista elejére kerülnek. A kép és hanganyag segítségével sokkal könnyebb átadni információkat, ezt a Google is tudja és ezzel egy időben miért ne reklámozná saját videómegosztó alkalmazását?  Ennek a gondolatmenetnek a vége volt az, hogy a Google + nagyon hasznos szolgáltatás lehet kkv-k online marketing kampányához.

[singlepic id=1 w=350 h= mode=web20 float=center]

A másik ok a linképítés volt. Miért ne osszam meg itt az összes olyan linket, ami köthető a céghez? Miért ne használjak ki még egy ingyenes oldalt, ahol a céget tudom promózni?

Elkészült az oldalt és a következő észrevételeim voltak:

  • Miért ilyen egyszerű?
  • Miért ilyen sablonos?
  • Hol lehet egyedivé tenni egy-egy oldalt?
  • Mekkora hasznot hozhat egy minimál design-os, minimál funkciós oldal?

A kérdésekre még keresem a választ, várom a visszajelzéseket.

Divi WordPress Theme

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest