Blog fogalmának bemutatása

Közösségi média

“A blog egy olyan periodikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül attól, hogy mi az oldal témája, formája és hogy nyilvánosan elérhető-e. A bejegyzések leggyakrabban – de nem szükségszerűen – fordított időrendi sorrendben vannak. A blogok többsége nyilvános weblapként működik bármely internethasználó által elérhetően. Az eredeti „weblog” kifejezés a „web” és „log” (napló) szavak összetételéből keletkezett, ebből rövidült a mára bevetté vált blog avagy “binarylog” alak..”

Forrás: Wikipédia – Blog

Referenciák

Válasszon ingyenes blogmotort és a segítségünkkel tegye egyedivé és használhatóvá. Oktatóvideóink és tapasztalatunkkal bárki könnyen elindíthatja saját blogját. Költséghatékony az egyediség, szerkeszthetőség és bővíthetőség rovására.

A kezdeti költségek a domain és tárhelyvásárlásnál jelentkeznek először. Majd a választott CMS rendszer telepításe után az egyedi oldal elkészítésekor (funkcionalitás és design) jelentkezik. Előnye: a bővíthetőség, a szerkeszthetőség, az egyedi megjelenés.

0 Comments

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiemelt bejegyzések