Kezdőlap 9 Marketing 9 Közösségi média 9 Blog fogalmának bemutatása

Blog fogalmának bemutatása

Közösségi média

“A blog egy olyan periodikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül attól, hogy mi az oldal témája, formája és hogy nyilvánosan elérhető-e. A bejegyzések leggyakrabban – de nem szükségszerűen – fordított időrendi sorrendben vannak. A blogok többsége nyilvános weblapként működik bármely internethasználó által elérhetően. Az eredeti „weblog” kifejezés a „web” és „log” (napló) szavak összetételéből keletkezett, ebből rövidült a mára bevetté vált blog avagy “binarylog” alak..”

Forrás: Wikipédia – Blog

Referenciák

Válasszon ingyenes blogmotort és a segítségünkkel tegye egyedivé és használhatóvá. Oktatóvideóink és tapasztalatunkkal bárki könnyen elindíthatja saját blogját. Költséghatékony az egyediség, szerkeszthetőség és bővíthetőség rovására.

A kezdeti költségek a domain és tárhelyvásárlásnál jelentkeznek először. Majd a választott CMS rendszer telepításe után az egyedi oldal elkészítésekor (funkcionalitás és design) jelentkezik. Előnye: a bővíthetőség, a szerkeszthetőség, az egyedi megjelenés.

0 Comments

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hírlevél feliratkozás

FRISS TARTALMAK, AJÁNLATOK, ÚJDONSÁGOK

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkrólKiemelt bejegyzések