Kezdőlap 9 Vendégposztok 9 TOP 10 ok, amiért még mindig érdemes Facebook oldalt üzemeltetni

TOP 10 ok, amiért még mindig érdemes Facebook oldalt üzemeltetni

Vendégposztok

Többször hallani arról, hogy a Facebook oldal már elavult módszer a vállalkozások számára. Azonban korántsem felesleges üzemeltetni, hiszen egy gondosan felfutatott üzleti oldal számtalan előnnyel jár.  Miben lehet hasznos a számunkra?

  1. Kiváló kommunikációs csatorna
    2021-ben Magyarországon a népesség 71%-a regisztrált felhasználója volt a Facebooknak. A kapcsolatépítés szempontjából a legfontosabb, hogy ismerjük a célközönséget, így a megfelelő tartalomtípusokkal szólíthatjuk meg őket.
  2. Üzleti Facebook, mint második weboldal
    Ha ügyesen használjuk a Facebook oldalunkat, úgy funkcionálhat akár egy második weboldal. Lehetővé teszi, hogy a vállalkozáshoz fűződő összes információt és szolgáltatást bemutasd. Az érdeklődők nyilvánosan értékelést adhatnak.
  3. Költséghatékony felület
    A hirdetések folyamatos drágulása ellenére, rengeteg ingyenes lehetőség segíti a vállalkozások népszerűsítését.  Az üzleti oldal létrehozása, a figyelemfelkeltő posztok elhelyezése, a Facebook Life funkció, mind ingyenesen elérhető a felhasználók számára.
  4. Piackutatásra is alkalmas
    Az oldalelemzés funkció lehetőséget biztosít arra, hogy felmérd az adott iparág helyzetét, megismerd ügyfeleidet. A Facebook hirdetések segítenek kielemezni a vásárlóidat, ugyanis a pontos igényfelmérés így lehet eredményes.
  5. Organikus forgalmat generál vállalkozásod webhelyére
    Több lehetőség is van arra, hogy webhelyedet fellendítsd a Facebook oldaladon keresztül. Ide tartoznak a hirdetések, blogbejegyzések, webhelyre mutató linkek. A Facebook egy közvetlen csatorna a vállalkozásod és leendő ügyfeleid között.
  6. A megosztások téged szolgálnak
    Az oldalmegosztás és megosztások egyszerűek és hatékonyak. Ha valaki kedveli a bejegyzést, vagy kommentálja, könnyen megtudja osztani a tartalmat olyanokkal, akiket érdekelhet. Különböző módszerekkel buzdíthatjuk a látogatókat a további megosztásokra.
  7. Potenciális ügyfélszerzés
    A Facebook elemzések segítenek jobb stratégiát kialakítani, információkat gyűjteni. A kutatás adatait felhasználva megismerkedünk a célközönség demográfiai helyzetével, és célzott hirdetéseket hozhatunk létre.
  8. A mobilos elérés támogatója
    A közösségi médián töltött idő napjainkban elég magas, ez azt jelenti, hogy az okostelefonok használatán keresztül érjük el leendő ügyfeleinket. A Facebook arról is gondoskodott, hogy a platform megfelelően illeszkedjen a mobiltelefonokra.
  9. Versenytárselemzésre fel!
    A konkurenciaelemzés által versenyelőnyre tehetsz szert, ha ügyfeleid igényeit megismered és megoldást találsz a problémáikra. Találj hatékonyabb módszereket az ügyfelek elérésére és népszerűbb lehetsz versenytársaidnál.
  10. Személyre szabott megjelenés
    A Sablonok menüpont alatt ki tudod választani a vállalkozásodhoz legjobban passzoló dizájnt és elrendezést. Beállíthatsz különböző gombokat, hogy kedveljék vagy kövessék az üzleti oldalad.

A Facebook hasznos platform, ha folyamatosan lépést tartasz az aktuális trendekkel, kihasználod a funkciókat és követőtábort építesz, amely eredményesebbé és ismertebbé teheti vállalkozásodat.

A fenti blogbejegyzés a Selector Online Marketing Ügynökség -től származik.

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HelloPack WordPress bővítmény csomag
HelloPack WordPress bővítmény csomag

Hírlevél feliratkozás

  1. Elsőkézből értesülhetsz új tartalmainkról
  2. Készülő Online Kurzusaink tesztelője lehetsz
  3. Tájékoztatást kapsz az új tematikus hírlevél listáinkról



Kiemelt bejegyzések

HelloWP Becsültekasszás Szerződésminták [Affiliate marketing]

A közös munka előtt el szoktam mondani a leendő ügyfélnek/partnernek, hogy a weboldal üzemeltetésnek jogi feltételek teljesüléséhez kötött (HA teljesíti, akkor nincs gond; HA nem akkor büntetésre számíthat ellenőrzéskor). Mivel a jogi ismeretem minimális, ezért ebben...

HelloPack WordPress bővítmény csomag [Affiliate marketing]

2021. márciusában kezdtem el használni a HelloPack WordPress bővítmény csomagot, pedig már egy ideje szemeztem vele, hiszen olyan pluginekhez ad hozzáférést, mint:  az összes gyári WooCommerce bővítmény; Divi, Elementor és Oxygen builder és kiegészítőik; formok;...

Pin It on Pinterest